Soita: 045 111 6404 (toimisto) Karapellontie 11, 02610 Espoo

EKK:n kesäleiri 2018

EKK:n kesäleiri 2018

EKK järjestää taas kesäleirin 7-12 -vuotiaille (alakouluikäisille) lapsille. Leiri järjestetään kesäloman ensimmäisellä viikolla 4.-8. Tänä vuonna järjestämme leirin kaksiviikkoisena, jos myös toiselle viikolle (11.-15.6.)  tulee tarpeeksi osallistujia. Leiri järjestetään Espoon kristillisellä koululla Kerassa. Leiri on päiväleiri eli lapset ovat leirillä päivisin klo 9.00-16.30.

Leiri on tarkoitettu sekä koulumme oppilaille että myös muille siitä kiinnostuneille, joten sanaa saa laittaa eteenpäin ystäväpiirissä ja seurakunnissa. Leirimainoksia tulee esille koulun viidenteen kerrokseen lähipäivinä. Ota mukaan ja jaa eteenpäin.

Leirin sisältö: Leiripäivät sisältävät monipuolista toimintaa sisällä ja ulkona: mm. liikuntaa ja urheilua, pelejä ja leikkejä, piirtämistä, maalaamista ja askartelua. Jokainen päivä alkaa lyhyellä aamuhartaudella ja Raamatun opetuksella. Päiväohjelmaan kuuluu ruokailu ja välipala sekä ohjattua ja valvottua vapaa-aikaa. Käytettävissämme on koulun liikuntakentät, erilaisia välineitä, pelejä ja leikkikaluja. Leirin tavoitteena on tavoitteena on tarjota hauska kesäloman aloitusviikko mukavan tekemisen parissa, kivojen kavereiden seurassa.

Aamu- ja iltapäivähoito: Vanhemmilla on mahdollisuus tuoda lapset leiripaikalle aamuhoitoon klo 8.00-9.00 ja iltapäivällä lapset voivat olla iltapäivähoidossa 16.00-16.30.

Ruokailu: Leiripäiviin kuuluu lounas ja välipala (sisältyy leirimaksuun).

Vakuutus: Leiriläisillä on voimassa vakuutus.

Leirin hinta:
– 135€, kun ilmoitat lapsesi leirille ennen 1.4.
– 150€, ilmoittautumiset 1.4. jälkeen
– toisen leiriviikon hinta on 120€ (jos lapsi osallistuu molemmille leiriviikoille).

Sisaralennus edellä mainituista hinnoista:
– toinen lapsi samasta perheestä -15€
– kolmas lapsi samasta perheestä -25€

Jos perheen taloustilanne on esteenä lapsen/lasten osallistumiselle leirille, on perheillä mahdollisuus hakea leiriavustusta.

Ilmoittautuminen leirille on alkanut. Huomaattehan halvemman leirimaksun, kun ilmoittaudutte maaliskuun aikana. Aikainen ilmoittautuminen auttaa meitä myös leiriviikon/viikkojen suunnittelussa. Ilmoittautua voi tästä linkistä.

Nähdään kesäleirillä!