Nyt kannattaa ostaa Tuuli ja kannel -musikaalin dvd-levy

Viime vuoden joulukuussa Espoon Tapiolasalissa nähty EKK:n Tuuli ja kannel -musikaali oli elämys niin yleisölle kuin esiintyjillekin.

Nyt voit kokea musikaalin tunnelman uudelleen dvd-levyltä tai antaa levyjä lahjaksi sukulaisille ja tutuille.

Tästä levystä tulee vuosien myötä rakas muisto etenkin musikaalissa esiintyneille oppilaille!

Tuuli ja kannel -levyn voi ostaa koulumme toimistosta 3. kerroksesta 20 eurolla. Myynnissä on myös Luvattuun maahan -musikaalin dvd-tallenteita hintaan 5 euroa. Molemmat levyt saa yhdessä 22 eurolla.

Toimisto on avoinna koulupäivisin maanantaista torstaihin kello 7:45–13:15. Varaathan mukaan tasarahan.

Tuuli ja kannel on Espoon kristillisen koulun kunnianosoitus satavuotiaalle Suomelle. Esityksen toteuttivat koulun oppilaat, joita oli mukana kaikilta luokilta.

Musikaali pohjautuu Lasse Heikkilän Suomalaiseen messuun, ja sen on käsikirjoittanut Katriina Junttila oppilaiden isovanhempien tarinoiden pohjalta.

Musikaalin ohjasi Katriina Junttila. Musiikki on Lasse Heikkilän, ja koreografiasta vastasivat Sirkku Hoikkala, Lasse Kortelainen sekä oppilaat itse.