Kesäleiri 7-12 -vuotiaille 3.-7. ja 10.-14. kesäkuuta

EKK järjestää taas kesäleirin 7-12 -vuotiaille eli alakouluikäisille lapsille. Se järjestetään kesäloman ensimmäisellä ja toisella viikolla 3.-7. ja 10.-14.6. Espoon kristillisellä koululla Kerassa. Leiri on päiväleiri eli lapset ovat leirillä kello 9:00-16:30.

Leiri on tarkoitettu sekä koulumme oppilaille että muille siitä kiinnostuneille, joten sanaa saa laittaa eteenpäin ystäväpiirissä ja seurakunnissa. Leirimainoksia on esillä koulun viidennessä kerroksessa. Ota mukaan ja jaa eteenpäin.

Leirin sisältö: Leiripäivät sisältävät monipuolista toimintaa sisällä ja ulkona, muun muassa liikuntaa ja urheilua, pelejä ja leikkejä, piirtämistä, maalaamista ja askartelua. Jokainen päivä alkaa lyhyellä aamuhartaudella ja Raamatun opetuksella. Päiväohjelmaan kuuluu ruokailu ja välipala sekä ohjattua ja valvottua vapaa-aikaa. Käytettävissämme on koulun liikuntakentät, erilaisia välineitä, pelejä ja leikkikaluja. Leirin tavoitteena on tarjota hauska kesäloman aloitusviikko mukavan tekemisen parissa, kivojen kavereiden seurassa.

Retki: Tänäkin vuonna on suunnitteilla ensimmäiselle viikolle retki Leppävaaran seikkailupuisto Huippuun. Jos aikataulut sopivat ja saamme retken järjestettyä, pääsevät lapset Huippuun kiipeilemään 8 euron koululaishinnalla (normaalisti 18 €/lapsi).

Aamu- ja iltapäivähoito: Vanhemmilla on mahdollisuus tuoda lapset leiripaikalle aamuhoitoon klo 8.00-9.00 ja iltapäivällä lapset voivat olla iltapäivähoidossa 16.00-16.30.

Ruokailu: Leiripäiviin kuuluu lounas ja välipala, jotka sisältyvät leirimaksuun.

Vakuutus: Leiriläisillä on voimassa vakuutus.

Leirin hinta: Huomaattehan halvemman leirimaksun, kun ilmoittaudutte helmi-maaliskuun aikana. Aikainen ilmoittautuminen auttaa meitä myös leiriviikon/viikkojen suunnittelussa.

1 viikko
135 €, kun ilmoitat lapsesi leirille ennen 1.4.
150 €, ilmoittautumiset 1.4. jälkeen

2 viikkoa
250 € (ennen 1.4.)
280 € (1.4. jälkeen)

Sisaralennus: Edellä mainituista hinnoista myönnetään sisaralennus.
Toinen lapsi samasta perheestä -15 € / yksi viikko, -30 € / kaksi viikkoa
Kolmas lapsi samasta perheestä -30 € / yksi viikko, -50 € / kaksi viikkoa

Leiriavustus: Jos perheen taloustilanne on esteenä lapsen/lasten osallistumiselle leirille, on perheillä mahdollisuus hakea leiriavustusta.

Ilmoittautuminen leirille on alkanut. Ilmoittautua voi tästä linkistä.

Nähdään kesäleirillä!