Tervetuloa katsomaan joulumusikaalia

Koulumme näytelmäkerho ja kuoro yhdessä Jippii-kuoron ja orkesterin kanssa esittävät joulumusikaalin ”Kipin kapin Betlehemiin”.

Ensi-ilta on keskiviikkona 20. marraskuuta kello 18:00 Helsingin Saalemilla, Näkinkuja 3.

Musikaali esitetään lauantaina 14. joulukuuta kello 14:00 ja 17:00 Olarin koululla, Olarinniityntie 4.

Rooleissa ovat mukana koulun aikuisista Laura Vairila sekä Ari-Pekka ja Erika Niemelä. Esiintyjiä on runsaasti koulumme luokilta 1-8.

Näytelmän on kirjoittanut ja ohjannut Katriina Junttila.

Musikaali kertoo tuoreella tavalla jouluevankeliumin sekä lapsille että aikuisille. Esitys sopii koko perheelle, ihan pienillekin.

Kutsukaa myös ystäviänne ja sukulaisianne katsomaan esitystä. Se varmasti koskettaa ja on myös välillä kovin hauskakin.

Vapaa pääsy, ohjelmia myydään ovella musikaalin kulujen kattamiseksi.