Talouspäällikkö

Espoon kristillinen koulu hakee talouspäällikköä. Olemme yksityinen koulu, joka noudattaa valtakunnallista opetussuunnitelmaa ja tarjoaa kristillisen maailmankatsomuksen mukaista päivähoitoa ja peruskouluopetusta pääkaupunkiseudulla.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, ja nyt edessä on koulumme historian merkittävin muutos, kun siirrymme meille tehtyyn uuteen koulurakennukseen syksyllä 2021.

Uusissa tiloissa oppilasmäärän kasvu voi jatkua, ja tavoitteenamme on 500 oppilaan koulu. Rakennus toimii myös yhteisöllisenä tilana, joka palvelee kaupunkilaisia viikon jokaisena päivänä ja iltana.

Jotta voimme ottaa nämä askeleet, tarvitsemme tiimiimme kokeneen, mutta samalla uudistusmielisen talouspäällikön. Toivon, että yhteinen innostuksemme saa sinut kiinnostumaan talouspäällikön tehtävästä.

Rekrytoitava talouspäällikkö vastaa kokonaisvaltaisesti yhdistyksen taloudesta. Työnkuva sisältää koulun ja päiväkodin päivittäisen taloustuen, yhdistyksen taloussuunnittelun sekä raportoinnin hallitukselle ja viranomaisille.

Tehtävä on saman tyyppinen kuin pienen yrityksen talouspäälliköllä, eli siihen kuuluu muun muassa budjetointi, pitkän tähtäimen taloussuunnittelu, kirjanpidon ja verotuksen oikeellisuuden varmistaminen, kassavirran ja hankerahoituskohteiden seuranta, maksuliikenne, rahoitusjärjestelyt, hankinnat, sopimukset ja varainhankinta. Henkilöstöhallinnon operatiiviset käytännöt sisältyvät nekin toimenkuvaan.

Talouspäällikkö toimii koulun rehtorin oikeana kätenä, osana koulun johtoryhmää ja läheisessä yhteistyössä koulun hallituksen kanssa. Talouspäällikkö raportoi rehtorille. Tehtävässä apuna on henkilö hoitamassa kirjanpidon ja palkanlaskennan arkirutiineja.

Haemme henkilöä, jolla on

  • Tehtävään sopiva AMK tai korkeakoulututkinto
  • Vähintään viiden vuoden kokemus erilaisista taloushallinnon tehtävistä
  • Taloushallinnon kokonaisuuden ymmärrys sekä kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä
  • Kyky hyödyntää taloushallinnon tietojärjestelmiä ja taulukkolaskentaa
  • Pitkäjänteisyyttä, huolellisuutta, luotettavuutta, numerotarkkuutta sekä oma-aloitteisuutta
  • Hyvät viestintä- ja tiimitaidot
  • Sujuva suomen- ja englanninkielen taito

Kokemus yhdistystoiminnasta, koulutoiminnasta, varainhankinnasta tai työskentelystä vapaaehtoisorganisaatiossa luetaan eduksi. Valinnassa huomioidaan henkilön sopivuus tiimiin sekä into tukea koulun strategiaa ja missiota. Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen jäsen Jussi Välimäki, +358 50 382 7349, to 6.2. klo 10-11, ti 11.2 klo 13-14 sekä ti 25.2. klo 15-16. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Hakemukset viimeistään 29.02.2020 sähköpostiosoitteeseen hallitus@ope.eykk.com. Toivottu aloitusaika viimeistään huhtikuun aikana.