EKK:n kesäleiri 2020 kesäloman ensimmäisellä ja toisella viikolla

EKK järjestää taas kesäleirin 7-12 -vuotiaille alakouluikäisille lapsille kesäloman ensimmäisellä ja toisella viikolla Espoon kristillisellä koululla Kerassa. Lapset ovat leirillä päivisin klo 9.00-16.30.

Leiri on tarkoitettu sekä koulumme oppilaille että muille siitä kiinnostuneille, joten sanaa saa levittää ystäväpiirissä ja seurakunnissa. Leirimainoksia on koulun viidennessä kerroksessa. Ota niitä mukaan ja jaa eteenpäin.

Leirin sisältö: Leiripäivät sisältävät monipuolista toimintaa sisällä ja ulkona: muun muassa liikuntaa ja urheilua, pelejä ja leikkejä, piirtämistä, maalaamista ja askartelua. Tämän vuoden uutuutena on Parkour-akatemia, jossa lapset pääsevät halutessaan kokeilemaan erilaisia parkourin perusharjoituksia useampana leiripäivänä nuorten parkourharrastajien ohjauksessa.

Jokainen päivä alkaa lyhyellä aamuhartaudella ja Raamatun opetuksella. Päiväohjelmaan kuuluu ruokailu ja välipala sekä ohjattua ja valvottua vapaa-aikaa. Käytettävissämme on koulun liikuntakentät, erilaisia välineitä, pelejä ja leluja. Leirin tavoite on tarjota hauska kesäloman aloitusviikko mukavan tekemisen parissa, kivojen kavereiden seurassa.

Tänäkin vuonna on suunnitteilla ensimmäiselle viikolle retki Leppävaaran seikkailupuisto Huippuun. Jos aikataulut sopivat ja saamme retken järjestettyä, lapset pääsevät Huippuun kiipeilemään 8 euron koululaishinnalla (normaalisti 18 €/lapsi). Hinta ei sisälly leirimaksuun. Toisella viikolla teemme retken johonkin muuhun kohteeseen.

Aamu- ja iltapäivähoito: Vanhemmilla on mahdollisuus tuoda lapset leiripaikalle aamuhoitoon klo 8.00-9.00. Iltapäivällä hoito on järjestetty 16.00-16.30.

Ruokailu: Leiripäiviin kuuluu lounas ja välipala (sisältyy leirimaksuun).

Vakuutus: Leiriläisillä on voimassa vakuutus.

Leirin hinta:
1 viikko:
135 €, kun ilmoitat lapsesi leirille ennen 1.4.
150 €, ilmoittautumiset 1.4. jälkeen

2 viikkoa:
250 € (ennen 1.4.)
280 € (1.4. jälkeen)

Sisaralennus edellä mainituista hinnoista:
– toinen lapsi samasta perheestä -15 € / yksi viikko, -30 € / kaksi viikkoa
– kolmas lapsi samasta perheestä -30 € / yksi viikko, – 50 € / kaksi viikkoa

Jos perheen taloustilanne on esteenä lapsen/lasten osallistumiselle leirille, on perheillä mahdollisuus hakea leiriavustusta.

Ilmoittautuminen leirille on alkanut. Huomaattehan halvemman leirimaksun, kun ilmoittaudutte helmi-maaliskuun aikana. Aikainen ilmoittautuminen auttaa meitä myös leiriviikon/viikkojen suunnittelussa. Ilmoittautua voi tästä linkistä.

Nähdään kesäleirillä!

Jonas Turunen, kesäleirin vastuuohjaaja