Uusi erä EKK-huppareita – ja nyt myös pipoja

Kun hankit tyylikkään EKK-tekstillä koristellun hupparin, collegepaidan tai pipon, tuet yläkoulumme oppilaskunnan toimintaa. Paidalla voit myös edustaa ja kannattaa Espoon kristillistä koulua!

Saatavilla on kahta eri mallia: hupullinen ja taskullinen huppari sekä huputon collegepaita. Hupparin hinta on 25 euroa ja huputtoman collegepaidan 20 euroa. Pipo maksaa 15 euroa. Maksuvälineenä käy käteinen tai MobilePay, MobilePay-viestikenttään teksti oppilaskunta.

Aikuisten kokoja (S-XXXL) saa väreissä musta, syvänsininen, meleerattu vaaleanharmaa, keltainen, punainen sekä azurinsininen. Uutena värinä nyt myös royalinsininen.

Lasten kokoja (116, 128, 140, 152) saa väreissä musta, syvänsininen, meleerattu vaaleanharmaa, punainen ja azurinsininen sekä uusi royalinsininen. Huomaa: keltaista asustetta saa lasten kokoina vain huputtomana collegepaitana.

Tilauksen voi tehdä tästä linkistä.