Aamu- ja iltapäivätoiminta

Espoon kristillisen koulun aamu- ja iltapäivätoiminta tukee osaltaan oppilaan koulunkäyntiä sekä kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä. Iltapäivätoiminta tarjoaa turvallisen ja motivoivan ympäristön viettää aikaa ja osallistua innostavaan sekä monipuoliseen toimintaan.

Aamutoiminta on kaikille alakoulun oppilaille avointa toimintaa. Se alkaa aamuisin klo 7.30. Oppilaat voivat olla siellä, kunnes oppitunnit alkavat. Aamutoimintaan ei tarvitse etukäteen varata paikkoja. Se on maksutonta.

Iltapäivätoiminta alkaa päivittäin heti koulupäivän päätyttyä. Lapset voivat ilmoittautua osa-aikaiseen iltapäivätoimintaan (kello 15 asti) tai kokoaikaiseen toimintaan (kello 17 asti).

Iltapäivätoiminnan päiväohjelmaan sisältyy tuettua läksyjentekoa, ohjattua klubi- ja harrastetoimintaa, välipala, ulkoilua, toimintapisteitä sekä vapaata leikkiä. Iltapäivätoiminnassa mukana olevien oppilaiden on mahdollista osallistua mm. liikunta-, kädentyö- ja raamattuklubiin sekä maksulliseen harrastetoimintaan. Tällä hetkellä tarjolla on muun muassa musiikkikoulutoimintaa, kuoro sekä painikerho. Tarkemmat viikko- ja kausisuunnitelmat ilmoitetaan lukukauden alussa. Tarjoamalla maksullisia harrastuksia osana iltapäivätoimintaa koulu haluaa vähentää harrastus- ja kuljetuspaineita perheiltä iltaisin.

Iltapäivätoiminta on maksullista, ja siihen ilmottaudutaan erikseen. Tarkempaa tietoa toiminnasta saat iltapäivätoiminnan ohjaajalta tai koulun kansliasta.

Hakulomakkeen voi tulostaa tästä.