Tue toimintaamme

Espoon kristillinen koulu toimii kestävällä kristillisellä arvopohjalla tarjoamalla oppilailleen parhaan mahdollisen valmiuden lukioon ja muihin jatko-opintoihin peruskoulun jälkeen. Jokaisella luokka-asteella pyrimme antamaan laadukasta opetusta turvallisessa ja hyvin varustellussa ympäristössä.

Esi- ja perusopetuksemme on maksutonta ja se rahoitetaan pääosin valtion ja Espoon kaupungin tuella. Opetuksen järjestämistä varten saatava valtionosuus ei kuitenkaan riitä kattamaan kuluja, sillä yksityiselle koululle myönnetty tuki on vain 90 % kuntien yksikköhinnasta. Meillä on myös ollut tarve ulkopuolisten liikuntatilojen vuokrakuluihin, sillä meillä ei ole ollut riittäviä omia liikuntatiloja.

Olemme iloisia siitä, että vuodenvaihteessa 2021/2022 saamme muuttaa upouusiin, monikäyttöisiin ja turvallisiin koulutiloihin Matinkylään. Uusissa tiloissa on upeat mahdollisuudet järjestää koulun liikuntatunnit sekä vapaa-ajalle ja iltapäiväkerholle monipuolista harrastustoimintaa. Jatkossa uusi koulu mahdollistaa monta asiaa, mutta tarvitsee myös tukea toiminnalleen.

Tule mukaan tukemaan toimintaamme!

Meillä on säännöllinen tarve taloudelliselle tuelle, jotta voimme taata jokaiselle lapselle jatkossakin laadukkaan opetuksen koko opintopolun ajalle, sekä hyvät eväät jatko-opintoihin. Olemme kiitollisia kaikesta tuesta ja sinäkin voit tulla mukaan tukemaan meitäk pienelläkin summalla! Voit valita lahjoituksellesi tietyn kohteen tai mikäli kohdetta ei ole erikseen valittu, ohjaamme tukesi ajankohtaisimpaan tarpeeseemme. Näin myös sinulla on mahdollisuus tehdä hyvää ja osallistua lasten ja nuorten tulevaisuuden rakentamiseen!

Uusi koulu
Upouusi koulu tarvitsee nykyaikaisiin opetustiloihinsa muun muassa asianmukaiset pöydät ja tuolit sekä muuta opetustoimintaansa tukevan monipuolisen varustelun.

Koulun aamu- ja iltapäivätoiminta sekä harrastustoiminta
Koulussa on monipuolista kerho- ja harrastustoimintaa. Haluamme pitää harrastusmaksut alhaisina, jotta jokaisella lapsella olisi mahdollisuus osallistua toimintaan.

Keräämme varoja myös aamutoimintaan ja iltapäiväkerhon ylläpitoon. Aamuhoito on oppilaille varattu turvallinen oleskelumahdollisuus koulun alueella ennen oman koulupäivän alkamista. Aamuhoito on perheille ilmainen, sillä iltapäivähoidon maksut kattavat suurimman osan näistä kuluista. Aamuhoitoon lahjoitettu tuki alentaa kaikkien iltapäiväkerholaisten maksuja ja tekee aamuhoidon järjestämisen mahdolliseksi.

Päiväkoti Aarteet
Päiväkoti tarjoaa laadukasta varhaiskasvatusta kristilliseltä arvopohjalta. Lahjoitusten avulla kehitämme toimintaamme vastaamaan yhä paremmin perheiden tarpeita ja toiveita sekä teemme erilaisia tarvikehankintoja.

Haluamme pitää hoitomaksut alhaisina ja olemme erittäin iloisia jokaisesta lahjoituksesta. Päiväkodille annettavilla lahjoituksilla teemme suurempia kertahankintoja sekä ylläpidämme opetuksessa ja kasvatuksessa olevien tavaroiden kuntoa.

Stipendit
Rohkaisemme oppilaita menestymään ja haluamme antaa tunnustusta hyvästä koulutyöstä pienillä stipendeillä lukuvuoden päättyessä. Koululla on pieni stipendirahasto, jonka varat eivät riitä kaikkien stipendien jakoon kevätlukukauden päätyttyä. Stipendien jako oppilaille on koulussamme jokavuotinen perinne, jota haluamme jatkaa. Mikäli haluat tukea tämän perinteen jatkamista ottaa koulumme kannatusyhdistys vastaan myös arvopapereita, joiden tuotot (osingot) voidaan jakaa stipendeinä oppilaille. Yhdistys on verovapaa osinkotulojen osalta.

Tilitiedot ja lahjoituskohteet

Voit valita lahjoituskohteeksi jonkun alla olevista vaihtoehdoista, merkitse tällöin lahjoitukseesi kohteesi viitenumero. Ilman viitenumeroa saadut lahjoitukset käytämme sillä hetkellä eniten tukea tarvitsevaan kohteeseemme.

Lahjoitustili FI56 8000 1771 2757 25

Viitenumerot

Yleislahjoitus koululle 77711 09
Yleislahjoitus päiväkodille 77720 01
Lahjoitus musiikkitoiminnalle ja taidekoululle 7776308
Iltapäiväkerho 7776104
Stipendirahasto 33399 98

Kesäleiri
Kesällä järjestettävään suosittuun leiriin kaivataan lahjoituksia, jotta voimme alentaa leirimaksua. Talven aikana meillä on mahdollisuus kerätä varoja kesäksi.
Kesäleirin viite: 77764 18

Mobile Pay

Nyt sinulla on myös näppärä mahdollisuus tukea toimintaamme Mobile Pay -maksun kautta! Maksun viestikentässä voit mainita haluamasi lahjoituskohteen ja ohjaamme lahjasi siihen.
Mobile Payn numero on: 15871

Keräyslupa

Espoon kristillisen koulun kannatusyhdistys ry:llä on olemassa oleva rahankeräyslupa RA/2020/1317, joka on voimassa *toistaiseksi. Lupa on voimassa koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

*Rahankeräyslakimuutoksen mukaan uudet luvat eivät ole enää määräaikaisia. Lupaan liittyy vuosittainen raporttivelvollisuus ja poliisiviranomaisilla on mahdollisuus peruuttaa lupa, mikäli lupaehtoja ei noudateta. Tarkempia tietoja rahankeräysluvasta antaa talouspäällikkö Mikael Halleenmikael.halleen(at)ekk.fi